Estàs aquí: Inici > Destacats > La IV Edició del Concurs de Fotografia ja té guanyadors

La IV Edició del Concurs de Fotografia ja té guanyadors

13 novembre 2019

La IV edició del Concurs de Fotografia del COFB ha arribat a la seva fi i ja tenim els guanyadors. Isidre Alastrue i Alfred Roig han estat els premiats per les categories de càmera i mòbil, respectivament, i van obtenir un val per bescanviar per material fotogràfic en una botiga especialitzada.

La Pau - Fotografia guanyadora en la categoria de càmera fotogràfica.

La Pau – Fotografia guanyadora en la categoria de càmera fotogràfica.

Maricel – Fotografia guanyadora en la categoria per a mòbils.

Enguany la temàtica proposada com a denominador comú de les imatges presentades va ser el color vermell i totes les fotografies participants estaran exposades des del dia 11 de novembre fins al 10 de desembre de 2019 a la seu del COFB al Carrer Girona, 64.

 

Altres publicacions relacionades:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal