Estàs aquí: Inici > Destacats > Actualització en la recomanació farmacèutica de pròtesis mamàries

Actualització en la recomanació farmacèutica de pròtesis mamàries

3 març 2020

El passat 11 de febrer, el Col·legi va acollir un seminari centrat en les pròtesis mamàries, a càrrec d’Alicia Rastrollo, responsable de formació d’Anita Spain. L’objectiu va ser obtenir una visió global sobre l’afectació del càncer de mama i els productes exògens disponibles en el mercat, per cobrir les necessitats de les dones mastectomitzades.

Alicia Rastrollo, responsable de formació d'Anita Spain, en un moment de la formació.

Alicia Rastrollo, responsable de formació d’Anita Spain, en un moment de la formació.

Rastrollo va centrar la seva presentació en els aspectes que poden facilitar la recuperació de la imatge de les dones operades de càncer de mama i mastectomitzades. El focus principal de la seva exposició va ser oferir una guia de les possibilitats que ofereix el mercat per ajudar aquestes dones a tornar a la normalitat.

Sessió pràctica amb experiències reals

El curs va estar dividit en una sessió teòrica al matí i una pràctica a la tarda. A la primera, els assistents van conèixer més sobre la prevalença i la incidència del càncer de mama, els tipus d’intervencions quirúrgiques i pròtesis mamàries que requereix, els efectes secundaris de les seves teràpies i les solucions possibles, a més d’aprofundir  en el tipus de cotilleria i roba disponible en aquests casos.

La part pràctica va comptar amb la col·laboració de dones mastectomitzades totalment o parcialment.

La part pràctica va comptar amb la col·laboració de dones mastectomitzades totalment o parcialment.

A la part pràctica es va comptar amb la col·laboració de dones totalment o parcialment mastectomitzades. Gràcies a la seva ajuda, els assistents van poder aprendre a prendre mides correctament i així poder recomanar el producte més adient a cada cas.

Amb el patrocini de:

 

 

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal