Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma 2020-2021 se celebrarà del 15 al 17 de juny a Madrid

Infarma 2020-2021 se celebrarà del 15 al 17 de juny a Madrid

15 desembre 2020

Infarma 2020-21, el Congrés i Saló farmacèutic organitzat pels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona, en col·laboració amb Interalia, obrirà les portes el pròxim 15 de juny a una nova edició, segons l’acord adoptat pel Comitè Organitzador.

Una vegada obtinguda una resposta positiva a les noves dates programades per part dels laboratoris, expositors i empreses que han fet possible que Infarma s’hagi convertit en la fira líder del sector farmacèutic a Espanya, l’organització es complau d’anunciar, de manera oficial, el nou calendari previst després de l’ajornament sofert en 2020 a conseqüència de la pandèmia.

Un Infarma presencial, si les autoritats sanitàries ho permeten

El Comitè Organitzador treballa ja en dos escenaris diferents per a fer possible una nova edició que respongui a les expectatives professionals de congressistes, visitants i expositors. Respectant sempre les recomanacions de les autoritats sanitàries, el recinte firal madrileny d’Ifema acollirà la nova edició en format presencial si les condicions sanitàries ho permeten. Aquesta opció serà preferent per a l’organització.

En cas que aquesta possibilitat no sigui factible, Infarma se celebrarà en un format virtual utilitzant una de les plataformes online més capdavanteres que hi ha en el mercat d’aquest sector emergent.

El missatge del Comitè Organitzador

“Infarma tornarà a convertir-se l’any que ve en el gran aparador professional i comercial d’un dels sectors més dinàmics i innovador de l’economia. És el compromís que assumim amb els professionals i empresaris que no han parat durant la pandèmia i que han demostrat la seva enorme capacitat per a adaptar-se a aquesta crisi sanitària i per a llançar al mercat tota mena de solucions. Estem treballant per a retrobar-nos al juny en la nostra tradicional cita anual que serà de nou la gran referència de la Farmàcia”, assenyala el Comitè Organitzador d’Infarma Madrid 2020-2021.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal