Estàs aquí: Inici > Destacats > Concurs de dibuix infantil “Un Nadal diferent”: Ja tenim guanyadors i guanyadores!

Concurs de dibuix infantil “Un Nadal diferent”: Ja tenim guanyadors i guanyadores!

21 desembre 2020

Enguany, a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19, no s’ha pogut celebrar la tradicional festa infantil que tenia lloc cada any al COFB abans de les Festes de Nadal i en la qual s’entregaven els premis del concurs de dibuix infantil.

XII edició del concurs

Malgrat això, els nens i nenes que han volgut participar en el concurs de dibuix infantil, en la que ha estat la seva XII edició,  ho han pogut fer i sota la temàtica “Un Nadal diferent” ens han fet arribar les seves creacions. A tots i totes els donem les gràcies, per haver volgut participar en aquesta tradició tan nadalenca, en un any que ha estat molt complicat.

A continuació, us mostrem quins han estat els dibuixos guanyadors de les diverses categories.

En la categoria de 4 a 5 anys:

La guanyadora ha estat Clàudia Moya Maymó , de 5 anys.

La guanyadora ha estat Clàudia Moya Maymó , de 5 anys.

En la categoria de 6 a 7 anys:

La guanyadora ha estat Maria Campos Grau, de 7 anys.

En la categoria de 8 a 9 anys:

El guanyador ha estat Arnau Callizo Rubio, de 9 anys.

En la categoria de 10 a 11 anys: 

La guanyadora ha estat Isona Vendrades Gallardo, de 10 anys.

Participants de la categoria de 4 a 5 anys:

 

Participants de la categoria de 6 a 7 anys:

 

Participants de la categoria de 8 a 9 anys:

Participants de la categoria de 10 a 11 anys:

 

Aquest any no podrem fer el tradicional lliurament de premis a la festa infantil, ja que no se celebrarà per la pandèmia , però n’hi haurà quatre, un per cada categoria. A més, els dibuixos premiats seran els protagonistes de la postal de Nadal del COFB d’enguany.  

Amb la col·laboració de:

 

 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal