Estàs aquí: Inici > Destacats > Torna Farmactiva’t, la campanya del COFB per promoure hàbits saludables entre els col·legiats

Torna Farmactiva’t, la campanya del COFB per promoure hàbits saludables entre els col·legiats

1 febrer 2021

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), a través de la Comissió de Compromís Social (RSC), ha reprès la campanya Farmactiva’t amb l’objectiu promoure hàbits saludables entre els col·legiats. La iniciativa, que va quedar suspesa a conseqüència de la COVID-19, s’ha reinventat per a adaptar-se al context actual i ha posat a la disposició dels farmacèutics diferents recursos gratuïts relacionats amb l’activitat física, l’alimentació i la gestió emocional.

Gimnàs fet a mida a casa, receptes saludables i eines per gestionar les emocions

Els farmacèutics, durant tres mesos, podran accedir a tots els continguts registrant-se en la plataforma web https://app.biwel.es.

Al seu torn, els recursos que tindran a la seva disposició estan relacionats amb tres grans àmbits:

  • Activitat física: Amb més de 300 vídeos, el col·legiat podrà crear a casa un gimnàs fet a mida, triant l’entrenament que més s’adeqüi a les seves preferències segons la mena d’exercici i el grau de dificultat.
  • Alimentació: A partir de més de 200 receptes, el farmacèutic podrà preparar el seu menú setmanal en el marc d’una alimentació saludable.
  • Gestió emocional: A través dels 50 vídeos de mindfulness i diferents articles, s’oferiran diferents eines per a gestionar les emocions i ajudar a l’autoconeixement.

Per què participar a Farmactiva’t?

En temps de COVID-19 patim restriccions en diferents àrees, com poden ser les interaccions socials i algunes pràctiques d’activitat física. Això també comporta que haguem de viure situacions que generen estrès addicional, tant en l’àmbit professional com en el personal.

És per això que Farmactiva’t es presenta com un recurs que el COFB posa a la disposició dels col·legiats per ajudar-los cuidar la seva salut i prevenir malalties mitjançant la incorporació i assimilació, en el seu dia a dia, de nous hàbits saludables, sobretot durant la crisi sanitària actual.

Altres publicacions d’interès: 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal