Estàs aquí: Inici > Destacats > Les farmàcies de la província de Barcelona i Fundació Oncolliga, juntes per prevenir el càncer de mama femení i masculí

Les farmàcies de la província de Barcelona i Fundació Oncolliga, juntes per prevenir el càncer de mama femení i masculí

6 octubre 2021

La Fundació Oncolliga inicia, durant tot el mes d’octubre, la campanya solidària ‘Sigues una mà amiga’ a les farmàcies de la província de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre). Ja són moltes les farmàcies que s’han sumat a la segona edició de la campanya solidària per promoure hàbits de vida saludables per a la prevenció del càncer de mama, femení i masculí, convidant a tothom a ser mans amigues d’Oncolliga.

Llapis fluorescent i punt de llibre solidari

Des de l’1 d’octubre, les farmàcies adherides a la campanya es converteixen en mans amigues d’Oncolliga i disposen del llapis fluorescent i el punt de llibre solidari, que es pot adquirir per 2 euros. El llapis és una crida a l’acció, per tal que la societat prengui consciència de la importància de la malaltia i de la necessitat d’incidir en els bons hàbits.

Els participants estan cridats a decorar el punt de llibre i participar en la campanya de difusió a les xarxes amb el hashtag #socunamaamiga. La recaptació ajudarà a finançar els programes de suport psicosocial que Oncolliga ofereix a les persones que es troben en un procés oncològic i a les seves famílies.

L’autoexploració, clau en la detecció precoç

Oncolliga posa èmfasi un any més, a través de la imatge de dos torsos palpant-se les mames, a la importància de l’autoexploració per detectar precoçment el càncer de mama, ja que pot determinar l’evolució de la malaltia. El suport psicosocial que ofereix la Fundació Oncolliga complementa l’atenció mèdica per disminuir l’estrès psicosocial i les diferents preocupacions que poden sorgir durant tot el procés de la malaltia i també al finalitzar els tractaments.

Aquesta segona edició de la campanya solidària compta amb el suport del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB), Fedefarma i la fundació terrassenca Fupar. A més, per segon any compta amb la col·laboració del laboratori farmacèutic, Novartis.

Més informació a: Fundació Oncolliga

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal