Estàs aquí: Inici > Destacats > Torna la Festa Infantil del COFB amb màgia, música i la il·lusió dels més petits

Torna la Festa Infantil del COFB amb màgia, música i la il·lusió dels més petits

22 desembre 2022

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) va celebrar la tradicional Festa Infantil, el passat 20 de desembre. Després de dos anys sense poder organitzar la festa infantil per la pandèmia de la COVID-19, enguany es va tornar a realitzar a la Sala d’actes del COFB amb un espectacle de màgia, molta música i xocolata per berenar.

Els nens i nenes van gaudir d’una xocolatada abans de l’actuació de Pablo Superstar. El mag i musicòleg va oferir l’espectacle ‘El poder màgic de la música’, en què va combinar màgia i música, a través d’un clariphone i elements màgics amb cartes, monedes, pomes, entre altres objectes.

XIV Concurs de Dibuix Infantil

En acabar, es va lliurar un obsequi a cada participant del XIV Concurs de Dibuix Infantil, adreçat a nens i nenes de 4 a 11 anys. El lema del concurs creatiu d’enguany era: ‘Dibuixa la teva nadala’.

Els participants del XIV Concurs de Dibuix Infantil van ser: Aroa Alvarez, Valeria Castro, Halia Ranz i Berta Solans.

Amb la col·laboració de:

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal