Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Jornada gratuïta d’educació sanitària el 5 d’abril

Jornada gratuïta d’educació sanitària el 5 d’abril

4 abril 2014

El motor d’un cos és més important que el d’un cotxe, i és per això que és necessari revisar-lo periòdicament. Sota aquesta premissa s’organitza el proper dissabte 5 d’abril la jornada d’educació sanitària “Ladies & Gentlemen check your engines”. Professionals sanitaris, entre ells un farmacèutic i un infermer, proporcionaran gratuïtament informació i recomanacions sobre les malalties més prevalents entre els ciutadans, com ara la diabetis, malalties cardiovasculars, abandonament del tabac, obesitat i càncers de còlon, mama i pròstata.

L’organització sense ànim de check_your_engines-050414lucre The Prostate Net està al darrere d’aquesta iniciativa que se celebrarà a l’Espai Harley Davison BCN amb el suport de diferents entitats, entre les quals es troba el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

David Elvira, director regional de relacions corporatives de Sanofi, veu molt positivament que la indústria farmacèutica i la farmàcia, juntament amb la resta d’agents sanitaris, vagin de la mà en aquest tipus de jornades adreçades a la promoció de la salut i, en aquest cas, que ho facin “en un format tan atípic com creatiu”.

L’acte s’organitza des de fa cinc anys a Estats Units i Austràlia amb l’objectiu de promoure la revisió mèdica dels homes en un entorn de confiança. Aquesta edició és el primer cop que es fa a Europa i com a novetat inclou informacions de salut i tests preventius també per a dones.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal