Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Trobada amb l’escriptor Víctor del Árbol (15 de febrer)

Trobada amb l’escriptor Víctor del Árbol (15 de febrer)

9 febrer 2017
vda-sobremi-victor-del-arbol

Víctor del Árbol
Font: http://victordelarbol.com/

Víctor del Árbol va néixer a Barcelona el 1968. De petit volia ser gran, com tots els nens. Afaitar-se, com el seu pare, parlar com ell. Fins i tot ha copiat el seu estil de lletra. Però a diferència d’ell, que no l’apassionava la literatura, Víctor des de petit volia ser escriptor per explicar les històries que tenia en el cap. La biblioteca era un dels seus espais preferits, on li deixava la seva mare mentre anava a treballar per netejar casa a Barcelona, tal com recull el seu web oficial.

Guanyador de l’últim Premi Nadal de novel·la amb “La Víspera de casi todo”, on com és habitual, el thriller, el gènere policíac i la novel·la psicològica es donen la mà i imprimeixen un estil propi a l’obra d’aquest escriptor. La Comissió de Cultura del Col·legi el convida a una trobada al COFB, on parlarà del seu últim treball, i de la seva trajectòria literària.

vispera_libro

La última novel·la de l’escriptor
Font: http://victordelarbol.com/

Del Árbol va saltar a la fama el 2011 amb “La tristeza del samurai“, un thriller traduït a més de dotze idiomes i guanyador a França d’El Prix du Polar Européen 2012. El 2013 va publicar “Respirar por la herida” i el 2014 “Un millón de gotas“, guanyadora del prestigiós Gran Prix de Littèrature Policière el 2015.
Acte: trobada amb l’escriptor Víctor del Árbol

  • Data: dimecres 15 de febrer de 2017
  • Horari: a les 20:30 hores
  • Lloc: Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, sala d’actes
  • És imprescindible inscriure’s i indicar el nombre d’acompanyants si s’escau.

La literatura és un diàleg, sense el lector seria un monòleg

Web oficial de l’escriptor: http://victordelarbol.com/home/

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal