Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Trobades amb escriptors al Col·legi

Trobades amb escriptors al Col·legi

25 agost 2017

L’escriptora Empar Moliner va ser convidada per la Comissió de Cultura del Col·legi a xerrar sobre la seva obra el 22 de juny, en un acte presentat per Guillermo Bagaria, vicetresorer del COFB. Moliner es va donar a conèixer amb el recull de relats “L’Ensenyador de pisos que odiava als mims”, al qual va seguir la seva primera novel·la, “Feli, esthéticinenne”, amb la que va guanyar el Premi Josep Pla de l’any 2000. Posteriorment ha publicat “T’estimo si he begut”, Premi Lletra d’Or el 2005, “Busco senyor per amistat i el que sorgeixi”, entre d’altres. El 2015 va guanyar el Premi Mercè Rodoreda en el llibre de relats “Tot això ho faig perquè tinc molta por”, i el seu últim llibre “De què fugues, qui et persegueix?”, ha estat un dels més venuts en l’última Diada de Sant Jordi. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació com el diari Ara, l’emissora Catalunya Ràdio i el canal de televisió TV3.

trobades-escriptors-COFB (5)trobades-escriptors-COFB (2)

 

 

 

 

 

La novel·la negra i policíaca també es van acostar al COFB: Víctor del Árbol, guanyador del darrer Premi Nadal de novel·la, va presentar el seu darrer treball “La víspera de casi todo” el 15 de febrer. Durant la trobada, organitzada també per la Comissió de Cultura, Del Árbol també va fer un repàs de la seva trajectòria literària i del que representa la novel·la negra i policíaca a casa nostra.

Víctor del Árbol va saltar a la fama el 2011 amb “La tristeza del samurai”, un thriller traduït a més de dotze idiomes i guanyador a França d’El Prix du Polar Européen 2012. Un any més tard, al 2013, va publicar “Respirar por la herida”  i el 2014 “Un millón de gotas”, guanyadora del prestigiós Gran Prix de Littèrature Policière el 2015. Va presentar la trobada Lluïsa Juan, vocal d’Anàlisi del Col·legi.

trobades-escriptors-COFB (3) trobades-escriptors-COFB (4)

 

 

 

 

Altres actes organitzats per la Comissió de Cultura:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal