Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Premi Medical Economics

Premi Medical Economics

6 febrer 2013

Premi Medical Economics al Col·legi per la seva tasca com a entitat sanitària

premi-medicaleconomicsEl Col·legi de Farmacèutics de Barcelona ha rebut el Premi a l’Activitat Professional en el sector de la Farmàcia de la revista Medical Economics. Els premis d’aquesta revista, lliurats el 24 de gener, reconeixen la tasca de les “entitats sanitàries més destacades” durant l’any 2012. Així, també es va atorgar el Premi a l’Activitat Professional en el sector de la Medicina a la Federación de Asociaciones Científico Médicas-Españolas (FACME) i en l’àmbit de la infermeria a la Federación de Asociaciones de Enfermería Comunitaria y de AP (FAECAP).
La cerimònia de lliurament de premis la van presidir el director general d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, José Javier Castrodeza, i l’editor de Medical Economics, Manuel García Abad. Per part del Col·legi hi va assistir Mercè Barau, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal