Estàs aquí: Inici > Destacats > Nutrició durant la menopausa: campanya d’educació a les farmàcies (Plenufar)

Nutrició durant la menopausa: campanya d’educació a les farmàcies (Plenufar)

11 juliol 2013

plenufar retallatEls farmacèutics de Barcelona participaran al “Plenufar 5: Educació nutricional durant la menopausa”. Tots els farmacèutics es poden apuntar voluntàriament a aquesta campanya, organitzada pel Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos. Es tracta d’un dels exemples de la implicació del farmacèutic com a agent sanitari i la seva participació activa en la promoció de la salut de la població.

Durant la premenopausa, la menopausa i la postmenopausa canvien les necessitats nutricionals de les dones així que l’objectiu és detectar possibles deficiències nutricionals, errors dietètics o mals hàbits i promocionar una alimentació sana i equilibrada. Tot plegat pot evitar contraure en un futur malalties cardiovasculars, osteoporosi, reumatismes, malalties psiquiàtriques, etc.

La campanya comprèn una primera fase de formació als farmacèutics perquè coneguin les últimes novetats en nutrició, centrant-se concretament en les necessitats nutricionals de les dones durant l’etapa de la menopausa. Cada farmacèutic farà també una enquesta a un nombre determinat d’usuàries. Un cop formats, podran divulgar els coneixements específics de la campanya sobre alimentació i contribuir així a la prevenció de problemes de salut.

Recordeu que els farmacèutics col·legiats de Barcelona que vulgueu sumar-vos a la campanya heu d’enviar durant els propers dies la butlleta d’inscripció signada a cpineda@cofb.net o bé al fax 93 244 07 40. Més informació al web de col·legiats

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal