Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Jordi de Dalmases, a l’European Pharmacists Forum (EPF)

Jordi de Dalmases, a l’European Pharmacists Forum (EPF)

11 octubre 2013

epf-jordidedalmasesEl president del Col·legi, Jordi de Dalmases, ha participat al seminari organitzat a Barcelona per l’European Pharmacists Forum (EPF) amb la ponència “New services for pharmacies”. Aquest Fòrum Europeu de Farmacèutics organitza seminaris cada any a diferents països europeus per debatre idees i detectar noves oportunitats per a la farmàcia com a proveïdor essencial de salut. Està present a un total de 10 països d’Europa.

El seminari a Barcelona va tenir lloc els dies 2 i 3 d’octubre. Concretament el president del Col·legi va parlar de l’evolució de la  farmàcia comunitària cap al creixement professional a través del desenvolupament d’una cartera de serveis amb retribució econòmica per aquests serveis per disminuir la dependència del preu dels medicaments. També de potenciar la xarxa que connecta les farmàcies com a plataforma tecnològica i com a portal de serveis.

De Dalmases es va referir a la diferenciació entre serveis bàsics i serveis acreditats dins de la cartera de serveis a Catalunya i va explicar els serveis concertats que realitzen les oficines de farmàcia de detecció precoç del càncer de còlon i recte i del test ràpid del VIH.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal