Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Els primers alumnes es formen en nutrició i esport (curs 2013-2014)

Els primers alumnes es formen en nutrició i esport (curs 2013-2014)

22 octubre 2013

Ja ha finalitzat la formació “Complements nutricionals i esport”, el primer cofb.131007-06dels cursos a la seu col·legial del curs 2013-2014. L’ha impartit Antonia Lizárraga, metgessa especialista en medicina de l’esport i professora de fisiologia de nutrició humana i dietètica (UB) amb l’objectiu de “donar a conèixer als farmacèutics ajudes de tipus nutricional aplicades a l’esport”. Lizárraga assenyala la importància que els complements nutricionals siguin aconsellats adequadament i de forma personalitzada per un professional que en conegui la composició, les indicacions, el tipus d’esportista per al qual pot estar indicat, el moment, etc.

El curs, patrocinat per Nutrition&Santé, el va coordinar Anna Bach Faig, vocal d’Alimentació i Nutrició del Col·legi que comenta que “el tema s’està consolidant com a línia anual de formació” i que la finalitat és “oferir més eines al farmacèutic comunitari en relació a la nutrició esportiva”. Es tractava de la seva segona edició, després de l’èxit que va tenir la primera impartida l’abril passat.

Hem preguntat a tres dels cinquanta alumnes que han participat en aquest curs per què van decidir fer aquesta formació:

Eduardo

Eduardo Cos treballa a un laboratori farmacèutic i del curs destaca el bon nivell del professorat. Va decidir apuntar-s’hi perquè li permetia “augmentar la formació en nutrició respecte a l’esport”, i l’aplicació pràctica que li veu és “poder informar millor als esportistes”.

Isabel2

Isabel Domenech ens explica que sempre li ha interessat el tema de la nutrició, i ha estat gràcies al suplement de l’esport que ofereix el curs, que ha pogut “ampliar coneixements d’un aspecte que  quedava coix”. Al seu torn, Domenech  considera que el curs és essencial per saber “vendre productes  i informar bé al client en matèries de nutrició i esport”.

Josep

Josep Rodell opina que els coneixements que proporciona aquest curs tenen més aplicació en l’educació sanitària i el vincle que li veu amb la farmàcia és que es tracta “d’un tema habitual de consulta”. Amb ganes de seguir actualitzant els seus coneixements, el farmacèutic afegeix que li agradaria apuntar-se al curs de farmaeconomia que oferirà el Col·legi més endavant.

cofb.131007-11

Amb el patrocini de:

Nutritionsante

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal