Estàs aquí: Inici > Destacats > Les farmàcies de Barcelona inicien una campanya per motivar les famílies a millorar els hàbits alimentaris

Les farmàcies de Barcelona inicien una campanya per motivar les famílies a millorar els hàbits alimentaris

27 maig 2014

COFB 2014Sota el lema “On és el plat?”, les 2.200 farmàcies de Barcelona han iniciat una campanya per motivar les famílies a millorar els hàbits alimentaris i lluitar contra un problema en augment com és l’obesitat infantil. “Donant eines per facilitar el consell alimentari des de la farmàcia estem treballant per evitar que en un futur aquests nens siguin adults amb problemes derivats de l’excés de pes, com ara la diabetis i patologies cardiovasculars, entre moltes altres”, explica Anna Bach, vocal d’Alimentació i Nutrició del COFB. Veure Nota de Premsa

Els farmacèutics són un punt de suport per a la població en molts aspectes i un d’ells és el consell alimentari. El llançament de la campanya “On és el plat?” coincideix amb el Dia Nacional de la Nutrició (28 de maig).

Segons apunta la Dra. Montserrat Rivero, directora general Científica de Laboratorios Ordesa i ex-vocal d’Alimentació del COFB alguns estudis existents mostren que els nens amb una alimentació desequilibrada o sobrealimentats tenen doble de risc de patir obesitat a l’edat adulta”.

COFB 2014

La campanya, engegada per la Vocalia d’Alimentació i Nutrició del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, compta amb el patrocini de Laboratoris Ordesa per a l’edició del material divulgatiu: vídeos, díptics i un plat saludable enganxat al terra de cada farmàcia.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal