Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Publicat el llibre de resums de les comunicacions científiques presentades al Congrés Nacional Farmacèutic

Publicat el llibre de resums de les comunicacions científiques presentades al Congrés Nacional Farmacèutic

22 gener 2015

El Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos ha publicat el llibre de resums de les comunicacions científiques presentades al XIX Congrés Nacional Farmacèutic, celebrat a Còrdova sota el lema “Fem Farmàcia” entre els passats dies 22 i 24 d’octubre.

XIX-CNF-Zona-Posters-02

Zona de pósters al Congrés Nacional Farmacèutic

XIX-CNF-Zona-Posters-01

Font: Sala de premsa de Portalfarma (Consejo)

 

 

 

 

 

 

El llibre de resums, disponible al web del Consejo, incorpora l’ISBN–13:978-84-697-1457-7 que permet als autors referenciar les comunicacions presentades. La publicació incorpora les més de 210 comunicacions presentades al XIX Congrés Nacional Farmacèutic; un elevat nombre de comunicacions que reflecteixen el compromís i interès d’una professió viva, activa, i implicada en el seu creixement professional.

El XIX Congrés Nacional Farmacèutic ha estat acreditat amb 1,7 crèdits per l’Agència de Qualitat Sanitària de la Conselleria d’Igualtat, Salut i Polítiques Socials d’Andalusia.

Accedeix al llibre de resums en PDF

Font de la notícia i més informació: Portalfarma.

Potser també t’interessa:

Declaració de Córdoba: el compromís de la farmàcia comunitària en 10 punts

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal