Estàs aquí: Inici > INFARMA > Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

Disponibles els vídeos d’Infarma Barcelona 2015

4 juny 2015
confeinaugural-infarma2015

La conferència inaugural va anar a càrrec del cardiòleg Josep Brugada

Ja estan disponibles a la web d’Infarma els vídeos de les conferències que es van dur a terme al Congrés, que va tenir lloc del 24 al 26 de març. Amb el lema “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”, els tres dies de conferències i debats van comptar amb l’assistència de més de 2.500 congressistes i 25.000 professionals del sector farmacèutic i la presència de més de 200 ponents i més de 328 expositors.

Les més de 60 aules actives, conferències i taules de debat d’Infarma 2015 van servir de punt de trobada per abordar alguns dels principals reptes que està afrontant el sector farmacèutic. Un tema destacat va ser el dels serveis que es presten a la farmàcia, que permeten avançar cap a un paper cada vegada més assistencial del farmacèutic, com agent de salut integrat en la cadena sanitària. L’accés dels pacients a nous fàrmacs, la innovació en la prestació farmacèutica o la venda a través d’Internet són altres temes d’actualitat que es van tractar a la passada edició d’Infarma.

congres-infarma2015

Potser també t’interessa:

Aquests són els pòsters científics guanyadors a Infarma Barcelona 2015 (Blog)
Infarma Barcelona 2015, nou èxit de participació: més de 25.000 visitants i 2.500 congressistes (Blog)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal