Estàs aquí: Inici > Món col·legial > S’obren les inscripcions de la nova edició del Màster d’ortopèdia per a farmacèutics

S’obren les inscripcions de la nova edició del Màster d’ortopèdia per a farmacèutics

28 juliol 2015

master-ortopedia1516Ja estan obertes les inscripcions per a la 4a edició del Màster d’ortopèdia per a farmacèutics, organitzat pel Col·legi i la Universitat de Barcelona que començarà el novembre. A través d’aquesta formació, els alumnes poden ampliar i actualitzar els coneixements teòrics d’anatomia, fisiologia, biomecànica i fisiopatologia del cos humà relacionats amb l’ortopèdia, i aconseguir els coneixements i les habilitats pràctiques per elaborar, adaptar i dispensar correctament articles ortopèdics. Consulta aquí el programa del Màster. Un 75% dels farmacèutics que l’han cursat estan exercint com a ortopedes.

El contingut proporciona els coneixements teòrics i pràctics adequats per elaborar els aparells ortopèdics que prescriu el metge especialista i per obtenir la competència necessària per dispensar ortesis, pròtesis i altres dispositius. També passa revista a les pautes a seguir durant el procés fins a l’adaptació final dels elements ortopèdics corresponents (presa de mides, proves, comprovacions, adaptació i assessorament a l’usuari). Al mateix temps, posa un èmfasi especial en els diferents tipus de materials i en la documentació necessària en cada cas per dispensar articles ortopèdics d’acord amb la nova legislació basada en directrius europees.

El Màster té una estructura modular. La metodologia es basa en classes magistrals, sessions teoricopràctiques i  sessions de taller per elaborar plantilles, per prendre mides, per elaborar motlles d’escaiola i per aprendre les tècniques de termomodelat i sessions demostratives de l’aplicabilitat dels diferents tipus d’ortesis comercialitzades.

INSCRIU-TE

Els farmacèutics aconsegueixen els coneixements i habilitats per elaborar, adaptar i dispensar articles ortopèdics i assessorar als usuaris que necessiten algun d’aquests articles. El Màster l’organitzen el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i la UB.

Potser també t’interessa:

diplomes-master-ortopedia-grup

Alumnes del Màster d’Ortopèdia 2013-2014 el dia del lliurament de diplomes (4 de juny de 2015)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal