Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Ingressos a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya: Aquilino Garcia i Marta Castells

Ingressos a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya: Aquilino Garcia i Marta Castells

19 abril 2016

El Dr. Aquilino García, vocal Nacional de Alimentación del Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos, i la Dra. Marta Castells han passat a formar part de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (RAFC) com a acadèmics corresponents.

En l’acte de presa de possessió, García va fer la lectura del discurs “Tests nutrigenètics en l’Oficina de Farmàcia. Una oportunitat per al farmacèutic”. El vocal nacional està adscrit a la Secció 4a, Salut Pública. Va ser elegit acadèmic corresponent el 8 de juliol de 2015 i prendre possessió del càrrec el 10 de desembre de 2015. Al seu torn, Castells, va abordar en el seu discurs el tema “Farmàcia integrativa o holística: una visió global del pacient”. Castells forma part de la Secció 7a, Farmàcia Assistencial i Comunitària. Va presentar l’acte, que va tenir lloc el 16 de març, l’acadèmic numerari i secretari de la corporació, el Dr. Jaume Casas.

Nomenament-aquilino-RAFC (3)

El Dr. Garcia, a l’acte de presa de possessió

Nascut a Cuenca, Aquilino J. Garcia és llicenciat en Farmàcia per la Universidad Complutense de Madrid, especialista en Nutrició i Alimentació i en anàlisis clínics i diplomat en Sanitat per l’Institut de Salut Carlos III (Escuela Nacional de Sanidad).

En la seva trajectòria professional cal destacar el seu càrrec com a vocal i tresorer al Col·legi de Farmacèutics de Cuenca o la posterior vicepresidència de la Cooperativa Farmacèutica de Cuenca. És membre de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Nutrición, a més d’haver exercit el càrrec vocal nacional d’Alimentació del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF), el qual manté en l’actualitat.

 

nomenament-martacastells-RAFC

Marta Castells, nova acadèmica de la RAFC

Marta Castells va ser vocal d’Alimentació del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (1998-2006). És Màster en Nutrició i Bromatologia, Certified Health Coach per la National Society of Health Coaches (USA), Màster en Coaching amb PNL, estudis de Homeopatia, Aromateràpia i altres Teràpies Naturals. És coautora del llibre “Aprendre a Menjar. Com alimentar-se per viure millor” (2002) i de “TDAH. Un nou enfocament”, Com tractar la manca d’atenció i la hiperactivitat”. També participa en congressos científics i en programes de ràdio i televisió en temes de salut (font: farmàcia Dra. Marta Castells).

 

Notícies relacionades amb la RAFC:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal