Estàs aquí: Inici > Món col·legial > 28 de setembre, sessió informativa de la XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF)

28 de setembre, sessió informativa de la XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF)

8 setembre 2017

28 de setembre, sessió informativa de la XIII edició del Màster en Gestió de l'Oficina de Farmàcia (MGOF)La XIII edició del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia està a punt d’engegar. És per això que, el proper dijous 28 de setembre, el Col·legi oferirà una sessió informativa on s’exposaran i explicaran els principals objectius del curs. L’acte es farà a càrrec de l’equip organitzatiu dels estudis, que, alhora, resoldran i aclariran tots els possibles dubtes dels futurs alumnes. La sessió s’iniciarà a les 14 hores al COFB i els interessats poden inscriure’s fins el dia abans de la sessió.

Conèixer les diferents àrees funcionals i processos de negoci de la farmàcia, proporcionar una visió global, generalista i integradora de la direcció i la gestió d’empreses o desenvolupar les capacitats directives per liderar l’equip de col·laboradors són alguns dels aprenentatges que es treballaran durant el curs, que, enguany, s’iniciarà el 10 d’octubre del 2017. En acabar el màster, que consta de 3 mòduls (Finances i fiscalitat, Gestió de persones i Màrqueting), l’alumne sabrà actuar com a responsable d’una empresa amb unes característiques que regulen i que la fan diferent de la resta, de la qual coneixerà totes les funcions amb prou fermesa per gestionar-la de forma eficient. Com en cada edició, el MGOF aposta per l’aprenentatge actiu i pràctic per, d’aquesta manera, fomentar la capacitat de reflexió, el treball en cooperació i la transmissió de coneixements entre els assistents.

Sessió informativa del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF)

  • DATA: 28 de setembre
  • HORA: 14 hores
  • LLOC: COFB
  • INSCRIPCIÓ: els assistents podran apuntar-se fins el dia abans de l’acte.

Consulta el PROGRAMA dels estudis i INSCRIU-TE al màster!

Fòrum MGOF: 1 hora de màrqueting amb Joan Carles Serra

Dos dies abans, el 26 de setembre, a les 14 hores, tindrà lloc al Col·legi el Fòrum MGOF. Durant 1 hora, Joan Carles Serra, director del Màster, donarà resposta a algunes de les preguntes més freqüents en el camp del màrqueting: realment és necessari? Què és o no és? En què es basa? Per on començo?

La sessió es podrà seguir de manera presencial o bé webinar en directe. Inscriu-te aquí (via intranet col·legial): sessió presencial | sessió webinar

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal