Estàs aquí: Inici > Destacats > Màster d’Ortopèdia: 13 de novembre, inici de la V edició

Màster d’Ortopèdia: 13 de novembre, inici de la V edició

2 novembre 2017
master-ortopedia

Cartell del programa de la formació

El pròxim dilluns 13 de novembre s’iniciarà la V edició del Màster d’Ortopèdia per a farmacèutics, uns estudis on, un cop cursats, el professional s’establirà com a tècnic responsable en l’exercici de l’adaptació i fabricació de productes d’ortopèdia. Es tracta d’un Màster de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el Col·legi, que finalitzarà el 17 de maig. Els principals objectius del curs són ampliar i actualitzar els coneixements teòrics d’anatomia, fisiologia, biomecànica i fisiopatologia del cos humà relacionats amb l’ortopèdia i aconseguir els coneixements i les habilitats pràctiques per elaborar, adaptar i dispensar correctament articles ortopèdics.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany es donarà en la part pràctica, que ocuparà un 45% del total de la matèria que s’imparteix. Els estudiants podran realitzar les pràctiques, com cada any, als laboratoris de la Facultat de Farmàcia i al Col·legi, però, a més, en aquesta ocasió, també es faran en tres tallers ortopèdies de referència. La intenció és aprofundir en aquesta matèria per tal que l’alumne sigui capaç de fabricar productes ortopèdics amb habilitat i destresa. Montserrat Gironès, directora del Màster i vocal d’Ortopèdia del Col·legi, a més, durant la presentació que es va dur a terme el passat mes de juny, va destacar que “comencem a posar en pràctica la filosofia que ens vàrem proposar a Infarma 2017 en un apropament i col·laboració amb els tècnics ortopedes (Fetor i Fedop) i també incorporem professors de la facultat de Podologia”.

Tanmateix, amb aquesta metodologia docent s’aconsegueix ”la garantia que els nostres alumnes no només obtenen una titulació, realment aprenen a adaptar i fabricar ortesis i pròtesis”, tal com emfatitzava Gironès durant la presentació del passat juny.

Dates: del 13 de novembre de 2017 fins al 17 de maig de 2018. 325 hores, distribuïdes en set setmanes amb dedicació completa.
Horari: de dilluns a dijous de 9 a 18 hores, els divendres de 9 a 14 hores, excepte l’1 de desembre de 2017, 16 de febrer i 9 de març de 2018 que hi haurà classe fins a les 18 hores.
Lloc: Facultat de Farmàcia, Col·legi de Farmacèutics, tallers de diferents ortopèdies.
Places: limitades a 28 per rigorós ordre d’inscripció.
Matrícula: 5.400 euros (inclou els dinars de treball). Possibilitat de finançament amb CaixaBank.
Preinscripcions: els farmacèutics interessats a preinscriure’s al màster han d’enviar un correu electrònic a la doctora Concepció Amat, camat@ub.edu per reservar plaça.
Per a més informació contactar amb: Maribel Cortés, mcortes@cofb.net i T. 932440713

Accedeix al programa en català o castellà.

Potser també t’interessa:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal