Estàs aquí: Inici > Secció de fotografia del COFB > Cinc cèntims de…Falses creences quan ens iniciem en la fotografia

Cinc cèntims de…Falses creences quan ens iniciem en la fotografia

7 octubre 2018

Des de la Secció de Fotografia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (FotoCofb), us oferim la primera de les publicacions que, periòdicament, anirem compartint sota el format anomenat  “Cinc cèntims de …”. Pretén ser una ràpida aproximació que aporti conceptes bàsics en diferents aspectes fotogràfics i així aconseguir millorar la nostra dedicació fotogràfica.  Desitgem que us sigui útil.

Cinc cèntims de…

Falses creences quan ens iniciem en la fotografia

  • Creure que una millor càmera equival a una millor foto.
  • Què la càmera més cara és la millor, oblidant que la millor sempre és, la que s’adapta a les nostres necessitats i coneixements.
  • Com més píxels té una càmera millor. Els píxels fan referència a la mida a la qual podrem imprimir la foto.
  • La qualitat d’una càmera ve donada per la seva òptica, per la qual cosa cal escollir bones òptiques tant en les càmeres compactes com les rèflex.
  • Creure que el manual d’instruccions no és important. Cal estudiar-lo a fons, SEMPRE.
  • No tenir un lloc adient per guardar la càmera, els accessoris, els manuals (tant de càmera com d’òptiques), factures, garanties i l’assegurança (si se’n té).

Si us trobeu en el moment de triar una càmera, estem a la vostra disposició per orientar-vos quin tipus és el que més s’ajusta a les vostres necessitats. Podeu contactar-nos al nostre correu electrònic fotocofb@gmail.com o a través de Maribel Cortés (mcortes@cofb.net)

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal