Estàs aquí: Inici > INFARMA > Infarma Solidari recaptarà fons per dotar de més recursos el servei de Farmàcia de l’Hospital de Gambo d’Etiòpia

Infarma Solidari recaptarà fons per dotar de més recursos el servei de Farmàcia de l’Hospital de Gambo d’Etiòpia

28 febrer 2019

En el marc d’Infarma, que se celebrarà del 19 al 21 de març, tindrà lloc, un any més, la iniciativa Infarma Solidari. Enguany, el projecte “Supervisió del servei de Farmàcia de l’Hospital de Gambo”, de la Fundació El Alto, ha rebut la màxima puntuació en la convocatòria pública realitzada per aquesta iniciativa solidària.

Així doncs,  rebrà els recursos obtinguts amb la venda d’entrades (disponibles a www.infarma.es/infarma-solidario) i els patrocinis del concert benèfic que el grup Los Manolos oferirà a la Sala Luz de Gas el pròxim 19 de març. En cas que la quantitat recaptada superi la que el guanyador ha pressupostat, la quantitat restant es repartirà a parts iguals entre la resta de projectes finalistes.

Infarma Solidari ha seleccionat el projecte “Supervisió del servei de Farmàcia de l’Hospital de Gambo” de la Fundació El Alto.

Objectius i línies d’actuació del projecte seleccionat

La Fundació El Alto treballa en la millora de les condicions sanitàries de diversos hospitals de l’Àfrica, implantant un servei de Farmàcia Hospitalària que compleixi amb les normes internacionals de qualitat. El projecte seleccionat per Infarma Solidari parteix de dos grans objectius: la capacitació farmacèutica en el medi rural etíop i la millora de la gestió farmacèutica a l’Hospital General Rural de Gambo.

Aquests objectius, al seu torn, es tradueixen en 5 línies d’actuació centrades en l’Hospital General Rural de Gambo:

  • integració i consolidació del programa formador de formadors
  • supervisió de la medicina tradicional
  • supervisió, consolidació i integració de la gestió del Servei de Farmàcia
  • supervisió i consolidació de l’equip de professionals locals que treballen al servei de Farmàcia Hospitalària
  • supervisió i implantació d’una Oficina de Farmàcia per a poder subministrar els medicaments a pacients que els necessiten i que estan molt allunyats geogràficament de l’Hospital, i on també s’oferirà educació sanitària
La Fundació El Alto treballa en la millora de les condicions sanitàries de diversos hospitals de l’Àfrica.

La Fundació El Alto treballa en la millora de les condicions sanitàries de diversos hospitals de l’Àfrica.

Propòsits d’Infarma Solidari

  • Conscienciar de la necessitat de dedicar esforços al compromís social
  • Divulgar l’acció social i solidària dels diferents agents del sector farmacèutic que participen en les activitats d’Infarma
  • Organitzar activitats amb la finalitat de recaptar fons solidaris destinats íntegrament al finançament de projectes d’àmbit humanitari i social

Pòsters de Responsabilitat Social Corporativa dels expositors

Infarma Solidari ofereix l’oportunitat als expositors que ho desitgin de poder mostrar les seves accions més rellevants de Responsabilitat Social Corporativa a tots els congressistes i visitants. Els expositors poden presentar tants pòsters com considerin, tenint en compte que cada pòster ha de centrar-se en un sol projecte.

Els patrocinis confirmats fins al moment són A-Derma, Avène, Ducray, Elancyl, Exeltis, Galénic, Klorane, Pierre Fabre i Rene Furterer com a patrocinadors or; Cinfa i Grup Hefame com a patrocinadors plata i Farmaconsulting Transacciones, fedefarma i el Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos com a patrocinador bronze. A més, té la col·laboració de la Sala Luz de Gas i d’El Global .

Aquells laboratoris o institucions que vulguin col·laborar amb el concert solidari poden fer-ho fins al 4 de març.

Podeu consultar aquí la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació. 

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal