Estàs aquí: Inici > Destacats > Gràcies per la vostra feina diària davant el coronavirus

Gràcies per la vostra feina diària davant el coronavirus

17 març 2020

No hi ha dubte que en la gestió de la crisi del coronavirus hem d’afrontar una situació excepcional i incerta, una situació que, a més, genera una dificultat afegida per a tots els professionals sanitaris que ens trobem en primera línia d’actuació. Aquest és el cas de tots nosaltres, tots els farmacèutics i farmacèutiques que, des dels diferents àmbits d’actuació i més enllà de la nostra tasca habitual relacionada amb l’àrea del medicament, estem oferint la millor atenció a la població, implicant-nos activament a l’hora de resoldre dubtes dels ciutadans, recomanant, entre altres, mesures higièniques de prevenció, i actuant d’acord amb els protocols establerts.

Tota la Junta de Govern del COFB volem donar-vos les GRÀCIES. Des dels nostres respectius llocs de treball també ho estem vivint en primera persona i som plenament conscients del repte que suposa, és per això que volem aprofitar aquest escrit per agrair la vostra tasca diària. Un cop més, estem demostrant la fortalesa de la professió farmacèutica i de la xarxa de farmàcies, la importància de la feina que duem a terme i la capacitat de coordinar-nos per treballar en benefici de la salut de les persones.

Així mateix, recordar-vos que, tot i que des del COFB ens estem adaptant al teletreball com a mesura de prevenció, ens teniu a la vostra disposició per allò que necessiteu i seguirem esforçant-nos per prestar-vos el millor servei. En aquest sentit, a l’Espai COVID-19 de la web del COFB, trobareu tota la informació actualitzada amb relació al coronavirus i no oblideu que, per qualsevol incidència, ens podeu contactar per correu electrònic a l’adreça específica que trobareu dins d’aquest espai exclusiu. D’altra banda, informar-vos que estem treballant en coordinació amb l’Administració i us anirem comunicant qualsevol novetat pels canals habituals, en quant en tinguem tots els detalls.

Com dèiem al principi, no hi ha dubte que ens trobem davant una situació excepcional i incerta, però també no hi ha dubte que, en moments així, tenim l’oportunitat de mostrar, encara més, el nostre compromís amb la salut de la població i tot allò que li podem aportar. Us encoratgem a seguir treballant per la raó de ser de la nostra professió, les persones, i a seguir donant el millor de nosaltres. Entre tots i totes podrem fer-ho possible.

Us saluda ben cordialment,

La Junta de Govern del COFB

Missatge de Jordi de Dalmases, president del COFB, a tots els farmacèutics i farmacèutiques 


Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal