Estàs aquí: Inici > Destacats > “Un Nadal diferent”. XII edició del Concurs de Dibuix Infantil.

“Un Nadal diferent”. XII edició del Concurs de Dibuix Infantil.

4 desembre 2020

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona convoca la XII edició del Concurs de Dibuix Infantil, adreçat a nens i nenes de 4 a 11 anys. Es tracta d’una activitat adreçada als més petits perquè puguin expressar artísticament les seves emocions i creativitat.

Dibuixos guanyadors el 2019, de la XI edició del Concurs de Dibuix Infantil del COFB.

Dibuixos guanyadors el 2019, de la XI edició del Concurs de Dibuix Infantil del COFB.

Teniu temps d’enviar els dibuixos fins al dilluns, 14 de desembre de 2020, a les 18 hores. Com cada any us donem un tema perquè us inspireu. En aquesta ocasió és “Un Nadal diferent”.

Com participar? Per a més informació, consulteu les bases del concurs aquí.

Aquest any no podrem fer entrega de premis, però hi haurà quatre, un per cada categoria. Els noms dels guanyadors es faran públics a través dels mitjans de comunicació del COFB. A més, els dibuixos premiats seran els protagonistes de la postal de Nadal del COFB d’enguany.  

Amb la col·laboració de:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal