Estàs aquí: Inici > Destacats > XV concurs de dibuix infantil: dibuixa la teva casa per Nadal.

XV concurs de dibuix infantil: dibuixa la teva casa per Nadal.

1 desembre 2023

Arriba una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil, organitzat pel COFB. Adreçat a infants de 4 a 11 anys, l’activitat cerca que els més petits puguin expressar les seves emocions i creativitat mitjançant les seves propostes.


En aquesta quinzena edició la temàtica és “La teva casa per Nadal“, i teniu temps d’enviar els dibuixos a concursdibuix@cofb.net fins dilluns 11 de desembre de 2023 a les 18 h. Per saber com participar, podeu consultar aquí les bases del concurs.

Els noms dels infants guanyadors es faran públics a través dels canals del COFB i els premis, un per a cadascuna de les categories, consistiran en un lot de material didàctic.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal