Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma Solidario recapta més de 28.300€ per lluitar contra la pobresa farmacèutica

Infarma Solidario recapta més de 28.300€ per lluitar contra la pobresa farmacèutica

15 març 2023

Infarma Solidario ha recaptat 28.368€, que s’han destinat a sis entitats sense ànim de lucre que lluiten contra la pobresa farmacèutica. Els fons d’aquesta activitat benèfica extracongressual, organitzada pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, i Interalia, s’han aconseguit a través de dues vies: per una banda, la venda d’entrades per al concert benèfic que va tenir lloc el 14 de març amb el grup musical Hotel Cochambre; d’altra banda, les donacions realitzades per col·laboradors que han contribuït a la causa solidària.

Concretament, aquesta edició, en la categoria or, s’ha comptat amb la col·laboració del Consell General de Col·legis Farmacèutics; a la categoria plata, els laboratoris Ferrer i Reig Jofre; i en la categoria bronze, Arquia Banca, Cofares i Farmaconsulting.

A quines entitats sense ànim de lucre s’hi ha destinat la recaptació solidària?

L’import recaptat s’ha destinat íntegrament a les següents entitats sense ànim de lucre, escollides mitjançant una convocatòria pública: Asociación Española Contra el Cáncer, Farmamundi, Banco Farmacéutico, Cruz Roja, Fundación Nuestros Pequeños Hermanos y Fundació Oncolliga.

Totes elles duen a terme projectes per lluitar contra la pobresa farmacèutica. Amb això, s’ajudarà pacients en situació de vulnerabilitat que no es poden permetre assumir el cost d’un tractament prescrit, ja sigui un medicament i/o un producte sanitari.

Quina és la finalitat d’Infarma Solidario?

Des del 2016, Infarma Solidario ha organitzat diferents activitats benèfiques extracongressuals per conscienciar sobre la necessitat de dedicar esforços al compromís social, divulgar l’acció social i solidària dels diferents agents del sector farmacèutic, i organitzar activitats amb la finalitat de recaptar fons solidaris, destinats íntegrament al finançament de projectes d’àmbit humanitari i social.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal