Estàs aquí: Inici > Destacats > Àgora Sanitària proposa nou ‘destins’ formatius a ‘Infarma Madrid 2024’

Àgora Sanitària proposa nou ‘destins’ formatius a ‘Infarma Madrid 2024’

6 març 2024

“Descobreix el teu viatge formatiu. Per a cada destinació, una formació”. Aquest és el lema triat per Àgora Sanitària, la plataforma de formació virtual dels col·legis oficials de farmacèutics de Madrid i Barcelona per a participar a Infarma Madrid 2024, el Congrés Europeu de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia que tindrà lloc a IFEMA Madrid del 19 al 21 de març.

Fins a nou tallers de formació, presentats per la periodista i reportera Andrea Suñé, se celebraran a la Sala Àgora, un espai obert en el pavelló 1 del recinte firal on s’abordaran algunes de les consultes més freqüents en el dia a dia de la farmàcia comunitària.

La programació del 19 de març inclou diferents sessions centrades en el pacient viatger: vacunació del viatger i consultes freqüents a l’oficina de farmàcia sobre la salut del viatger. La jornada formativa s’obrirà amb un taller sobre perforació del lòbul de l’orella.

El 20 de març els tallers de la Sala Àgora ofereixen diferents formacions sobre productes de suport i mobilitat per a persones fràgils, seguiment del pacient anticoagulat, continuïtat assistencial, abordatge de símptomes menors i ús de vitamines i minerals. A més, el programa inclou una sessió amb experiències de treball de farmacèutics a altres països i un acte de reconeixement als farmacèutics que col·laboren en el voluntariat social.

La Sala Àgora disposarà d’un aforament de cent persones, que participaran en els diferents debats i tallers pràctics impartits per professionals de la salut de prestigi i optaran a diferents premis a través de concursos formatius que posaran a prova els coneixements apresos.

Són tots continguts pràctics destinats a millorar els coneixements i la capacitat assistencial dels farmacèutics comunitaris per a donar així una millor resposta a les necessitats dels pacients, desenvolupant al mateix temps el potencial sanitari i social de la xarxa de farmàcies.

La plataforma Àgora Sanitària ofereix una formació continuada adaptada a les necessitats dels professionals de les Ciències de la Salut a través de programes formatius en línia que compten amb una mitjana de 11.000 inscripcions a l’any.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal