Estàs aquí: Inici > Destacats > Més de 200 pòsters presentats a ‘Infarma Madrid 2024’

Més de 200 pòsters presentats a ‘Infarma Madrid 2024’

28 febrer 2024

Infarma Madrid 2024 encara no ha començat i ja registra una nova xifra ressenyable: al tancament del termini de presentació de pòsters, s’han rebut un total de 201. Aquesta xifra suposa un increment del 25,37% respecte a la registrada en l’edició anterior, celebrada en 2023 a Barcelona, en la qual es van rebre 150 comunicacions.

També representa un augment notable -del 50,25%- respecte a l’última trobada celebrada a Madrid, en 2022, en el qual es van presentar un centenar de treballs.

Procedents de diferents punts repartits per tota la geografia nacional, els 201 pòsters presentats a Infarma Madrid 2024 aborden diferents qüestions d’índole clínica i professional, aprofundeixen en aspectes lligats amb la gestió de farmàcia comunitària, detallen experiències realitzades per farmacèutics entre diferents nivells assistencials i exposen evidències recollides entorn de tractaments farmacològics i a l’abordatge de diverses patologies.

Un “gran punt de trobada” del coneixement

Per a Rafael Areñas, coordinador científic d’Infarma Madrid 2024 i vicepresident 3r del Colegio Oficial de Farmacéuticos de Madrid (COFM), “aquesta xifra suposa una fita i és una mostra de l’enorme interès que desperta Infarma entre els professionals. El contingut dels 201 pòsters rebuts no sols evidencia que la professió vol estar a l’avantguarda, sinó que Infarma és un gran punt de trobada en el qual aprendre i compartir coneixements”.

En els pròxims dies, una vegada rebuts tots els treballs, el comitè científic analitzarà cadascun d’ells i determinarà quins seran finalment exposats durant el congrés. Els pòsters finalistes tindran una exposició oral en la zona destinada a això en el congrés, a la qual poden accedir tots els congressistes que ho desitgin, i els tres millors treballs seran premiats amb 2.000, 1.500 i 1.000 euros, respectivament. Els guanyadors es coneixeran durant la clausura del congrés.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal