Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Conferència ‘L’aventura dels 7 cims’ (vídeo)

Conferència ‘L’aventura dels 7 cims’ (vídeo)

11 gener 2017
conferencia-7cims-cultura (2)

Pujante, en la seva conferència al COFB

Què se sent mirant el món des dels seus cims més alts? Què ens ensenya la muntanya? A aquestes i altres qüestions relacionades amb la salut i la muntanya va donar resposta la conferència ‘L’aventura dels 7 cims’ del doctor Josep Antonio Pujante organitzada per la Comissió de Cultura del COF Barcelona. Aquesta conferència es troba disponible en vídeo.

Pujante va ser el primer alpinista català en completar els cims més alts de cada continent, “Seven Summits”. És garant internacional de Mountain Wilderness i membre de diverses associacions mèdiques i esportives, com la Royal Geographical Society (Londres). Alhora, és president del Panathlon de Barcelona (fundador d’Sport Cultura Barcelona) i desenvolupa la seva tasca professional com a cap de l’Àrea de Relacions Internacionals i Cooperació del Departament de Salut. Ha escrit 18 llibres i ha estat distingit amb 19 condecoracions nacionals i internacionals, entre elles l’Ordre Olímpica del Comitè Olímpic Internacional.

Una frase: “La vida no deixa de ser una gran muntanya en la qual no saps on és el cim”

7 cims? Elbrús (Europa) + Aconcagua (Amèrica) + Kilimanjaro (Àfrica) + Mount Vinson (Antàrtida) + Everest (Àsia) + McKinley (Amèrica del Nord) + Kosciusko (Austràlia)
No vas poder assistir? Aquí tens el vídeo de la conferència

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal