Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Nou grup de treball al COFB sobre esport i nutrició

Nou grup de treball al COFB sobre esport i nutrició

13 desembre 2013

IMG_2734

“Cada vegada són més les persones que s’endinsen al món de l’esport de forma aficionada i el farmacèutic ha de tenir la capacitat per assessorar en aquest camp”, explica Anna Bach, vocal d’Alimentació i Nutrició del COFB. Aquest ha estat el principal motiu pel qual la vocalia es va reunir l’11 de desembre per primera vegada amb un grup dedicat a l’esport.

La propera reunió serà al febrer i s’han marcat com a objectiu fer un recull d’informació d’ingredients que aporti complements a l’esport perquè el farmacèutic conegui les funcions. Els paràmetres que han fixat per fer aquest anàlisi han estat l’efecte fisiològic, dosis necessàries i informació científica que avali l’efecte.

Hem parlat amb dues persones que han assistit a la reunió i ens ha explicat el següent.

IMG_2737Mercedes López, farmacèutica

“Aquesta primera reunió ha servit per coneixe’ns entre nosaltres i fixar els objectius. El que volem és extreure informació sobre els complements que aporta la nutrició a l’esport per posar-la a l’abast dels farmacèutics”.

 

IMG_2738Mar Blanco, farmacèutica, consultora alimentària i portaveu del grup

“Em vaig animar a formar part d’aquest grup per l’interès personal en la pràctica esportiva i els complements alimentosos. Davant l’increment de la gent que fa esport, també han augmentat les consultes i és una oportunitat per què els farmacèutics tinguin més coneixements i puguin assessorar en aquest apassionant camp”.

2 Comentaris

 1. Bona nit, M´agradaria formar part d´aquest grup, pero no sé si podría anar a alguna reunió perque treballo a Badalona en horari partit.
  Estic totalment d´acord amb vosaltres, cada cop hi ha més esportistes aficionats i des de la farmacia els podem ajudar. De fet, el mes de gener de l´any passat vaig publicar un article a la revista El Farmaceutico sobre aquest tema, us deixo el link a lárticle del meu blog que en parla:

  https://farmarunning.wordpress.com/2015/01/23/las-farmacias-tambien-estan-en-forma/

  • Bona tarda Míriam,

   Per formar part del grup de treball, només cal que estiguis donada d’alta a la Vocalia d’Alimentació. Si encara no formes part, ho pots sol·licitar al departament de Secretaria del Col·legi, be per escrit i signat o via mail amb la signatura digital a secretaria@cofb.net. Un cop fet aquest senzill tràmit, et pots dirigir a mgomez@cofb.net per demanar la teva incorporació al grup de treball.

   La vocal d’Alimentació i Nutrició ens trasllada que no ens reuneixen sempre presencialment, ho fan sobretot via Skype els migdies. Formar part del grup implica estar notificat i contribuir quan es vol o es pot.

   Moltes gràcies pel teu interès!

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal