Estàs aquí: Inici > Món col·legial > En el Dia Universal de l’Infant engeguem una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil

En el Dia Universal de l’Infant engeguem una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil

20 novembre 2015

Avui, 20 de novembre, se celebra el Dia Univeral de l’Infant. Aquesta efemèride vol promoure el benestar dels nens d’arreu del món i garantir el respecte pels seus drets fonamentals. La data de celebració del Dia Universal de l’Infància commemora dos esdeveniments: la signatura el 1959 de la Declaració Universal dels Drets de l’Infant i l’aprovació, el 1989, de la Convenció dels Drets de l’Infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Des del Col·legi, aprofitem aquest dia mundial per posar en marxa la VII edició del Concurs de Dibuix Infantil, convocatòria que organitza anualment la Comissió de Cultura del COFB. Enguany, la llum de Nadal és el tema escollit perquè el més petits donin via lliure a la seva creativitat.

Com participar? Poden participar els fills i néts dels col·legiats i dels treballadors del Col·legi, que tinguin entre 4 i 9 anys. Els dibuixos es poden entregar fins al dijous 10 de desembre a les 18 h. Consulteu les bases per poder participar [document PDF].
L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant la festa infantil del proper 15 de desembre, que tindrà lloc al Col·legi a les 18.30h. En aquest enllaç podeu veure imatges de la passada edició de la festa, en què els més petits van tornar a ser protagonistes. Enguany, l’actuació anirà a càrrec de Xavier Lozano (http://xavibufa.com/).

Feu un cop d’ull als guanyadors de l’any passat, han deixat el llistó molt alt!

guanyadors-dibuix-2014

D’esquerra a dreta, els guanyadors de la passada edició en les tres categories:
En la categoria de 4 a 5 anys: Ana Lucas Villegas (5 anys)
En la categoria de 6 a 7 anys: Carla Roca Canals (7 anys)
En la categoria de 8 a 9 anys: Elsa Valdezate (9 anys)

Més informació sobre el Dia Universal de l’Infant:

 Amb la col·laboració de:

logos-patrocinadors-concurs-dibuix

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal