Estàs aquí: Inici > Recomanacions del farmacèutic > Medicaments a l’aeroport: què cal tenir en compte?

Medicaments a l’aeroport: què cal tenir en compte?

2 agost 2018

Amb l’arribada de l’estiu i les vacances, els aeroports s’omplen de passatgers que van a passar uns dies fora. Però, en cas que ens hàgim de prendre medicaments durant el viatge, els podem pujar a l’avió? I si necessitem menjar per a nadons o per a persones que, per exemple, pateixen celiaquia? A continuació, detallem quina normativa tenen els aeroports en relació a aquesta qüestió.

Medicaments

Els medicaments estan exempts de les restriccions que afecten el transport de líquids a l’equipatge de mà, sempre que el seu ús sigui necessari durant el viatge. Es recomana, en la mesura del possible, portar a sobre la recepta mèdica. La medicació haurà de ser presentada de manera separada al control de seguretat, fora de la bossa transparent requerida pels líquids.

Menjar per a nadons i per a persones amb necessitats mèdiques

Els aliments infantils i aquells aliments líquids que siguin requerits per necessitats mèdiques (exemple: els productes sense gluten per a les persones celíaques) es poden transportar a l’equipatge de mà. En cas que li demanin, el passatger haurà de mostrar l’autenticitat dels aliments, que s’hauran de presentar per separat al control de seguretat. Es recomana que el passatger porti el justificant de la seva condició particular.

Què cal tenir en compte als aeroports?Informació basada en el contingut de la web de salut Farmaceuticonline:

Per a més informació:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal