Estàs aquí: Inici > Món col·legial > El nou escenari de la dermofarmàcia i els reptes a superar [Fòrum Dermoexpert]

El nou escenari de la dermofarmàcia i els reptes a superar [Fòrum Dermoexpert]

8 octubre 2018

Aquest mes d’octubre començarà la segona edició del Programa Dermoexpert, el programa d’especialització en dermofarmàcia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i, per això, el passat 4 d’octubre ja es va donar el tret de sortida al Fòrum Dermoexpert, un cicle de conferències per parlar de les novetats del sector de la dermofarmàcia.

Un any més, aquest Fòrum serà un lloc de trobada pels farmacèutics amb interès en el camp de la dermofarmàcia i en el qual s’abordaran aspectes relacionats amb les noves tendències del sector.

Oscar Mateo, membre d'stanpa i Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB.

Òscar Mateo, membre de Stanpa i Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB.

Dermocosmètica: consum i interacció entre els canals

La primera conferència del Fòrum del curs 2018-2019, presentada per Marta Alcalde, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris, ha tingut com a ponent Òscar Mateo, responsable de formació i de l’àrea d’estudis de mercat de Stanpa (Asociación Nacional de Perfumería y Cosmética), una associació que engloba la majoria d’empreses de producció i distribució de perfumeria, cosmètica i productes de cura personal. Stanpa té un gran coneixement del sector i de com interactuen els diferents canals, per això Mateo va fer un repàs de l’estat actual de l’àmbit de la dermocosmètica i va exposar dades de consum de cosmètics. Mateo, a banda de referir-se a la interacció entres els diferents canals, va mostrar els punts forts i febles de cada un i com situen els farmacèutics enmig d’aquest context.

"El nou escenari de la Dermofarmàcia, els reptes a superar". Aquest va ser el títol del Fòrum Dermoexpert celebrat el 4 d'octubre.

“El nou escenari de la Dermofarmàcia, els reptes a superar”. Aquest va ser el títol del Fòrum Dermoexpert celebrat el 4 d’octubre.

L’evolució del món de la dermocosmètica

La vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB va fer una valoració molt positiva del Fòrum, ja que “com a farmacèutics, resulta molt interessant veure quins són els nous hàbits de consum dels nostres clients i com podem donar resposta a les seves necessitats”. Segons Alcalde, “el món de la cosmètica evoluciona i canvia i, per això, és necessari que nosaltres coneguem els canvis i sapiguem adaptar-nos-hi“.

Què aporta el Programa Dermoexpert?

És una formació:

  • ÚNICA: Perquè  està dissenyat  especialment per a farmacèutics  comunitaris.
  • PRÀCTICA: Perquè permet aplicar els coneixements des del primer moment.
  • DIFERENT: Perquè possibilita créixer professionalment en una àrea de grans oportunitats com és l’actuació farmacèutica en dermofarmàcia.
  • DE QUALITAT: Perquè està impartit per un equip d’experts rigorosament seleccionats. El format de classes que associa un dermatòleg i un farmacèutic en els temes de patologies de la pell.
  • I UNA OPORTUNITAT: Perquè permet esdevenir un referent en dermocosmètica i augmentar la rendibilitat de la farmàcia.

Podeu consultar aquí el programa complet de la segona edició.
Més informació  i inscripcions aquí.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal