Estàs aquí: Inici > Destacats > Properes activitats de la secció de fotografia del COFB

Properes activitats de la secció de fotografia del COFB

16 setembre 2019

Durant els pròxims mesos, la secció de fotografia del Col·legi posarà en marxa diverses iniciatives pels amants d’aquesta activitat. La més propera és el curs d’iniciació a la fotografia digital on es podran aprendre les claus i tècniques necessàries per iniciar-se en l’obtenció de bones fotografies.

També s’estan organitzant sortides fotogràfiques a Barcelona o voltants els caps de setmana dels pròxims mesos, començant al novembre. A més, està previst iniciar un curs de retrats el gener de 2020 a l’estudi d’un fotògraf professional.

 El curs d’iniciació a la fotografia digital al detall

En aquest curs de 18 hores lectives teòriques, que començarà el 16 d’octubre, s’ensenyaran els principals fonaments de la tècnica en fotografia digital, s’aprendrà a utilitzar la càmera i els recursos que ofereix amb eficàcia i es farà una introducció a l’edició digital de fotografies (Ligthroom-Photoshop). A més, es complementarà amb tres sortides pràctiques en les quals es posarà a prova la creativitat i l’afició a la fotografia.

Es poden consultar els detalls del programa aquí.
Inscripcions obertes aquí.

Participa en la  IV edició del concurs de fotografia

Encara és possible participar en el IV Concurs de Fotografia dirigit a tots els farmacèutics col·legiats i els seus familiars, majors d’edat, de primer grau.

IV Concurs de Fotografia

Temàtica

La temàtica proposada de les fotografies és lliure però amb el color vermell present. Les fotografies poden ser fetes amb càmera o mòbil.

Premis

Hi haurà un premi per a la fotografia guanyadora en la categoria mòbil i un premi per a la fotografia amb càmera.
El jurat es reserva el dret de concedir accèssits (un per a cada categoria).

Dates claus

  • Inscripció: Fins al 18 d’octubre de 2019
  • Admissió de les fotografies: del 14 al 25 d’octubre de 2019
  • Exposició: les fotografies presentades estaran exposades a la seu del Col·legi de l’11 de novembre al 10 de desembre de 2019

Inscripcions i formats de les fotografies

Format

Les fotografies han de ser presentades en format jpg en un suport digital (en una unitat USB o en un CD o DVD), que s’ha d’introduir en un sobre tancat.

Inscripcions

Inscripció en la categoria “càmera”.
Inscripció en la categoria “mòbil”.

El concursant ha d’abonar la quantitat de 15 euros per cada modalitat en què participi (càmera o mòbil), pels costos de la impressió de les fotografies.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç (PDF).

Altres publicacions relacionades:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal