Estàs aquí: Inici > Destacats > Protegir-se del sol en temps de la COVID-19

Protegir-se del sol en temps de la COVID-19

10 agost 2020

La situació viscuda per la COVID-19 ha causat que, durant un llarg període, la nostra pell hagi estat poc exposada a les radiacions del sol. Per aquest motiu, aquest estiu, més que mai, hem de protegir-nos del sol adequadament i hem de seguir les recomanacions dels farmacèutics per poder gaudir amb tranquil·litat de les activitats a l’aire lliure.

Protecció solar i COVID-19: què hem de tenir en compte? 

Exposició gradual

L’exposició al sol ha estat reduïda durant els darrers mesos, és per això que hauríem d’exposar-nos a les radiacions de forma progressiva.

Protecció solar encara que portis mascareta

La mascareta no dona una protecció total, per tant, cal aplicar protector solar, especialment a la cara per mantenir-la hidratada i perquè no quedin marques.

Medicaments fotosensibilitzants 

Alguns dels fàrmacs utilitzats per al tractament de la COVID-19 podrien ser fotosensibilitzants, és a dir, són medicaments que poden tenir la capacitat d’absorbir la radiació del sol. Tenint això en compte, és important que les persones que hagin seguit un tractament farmacològic a causa del coronavirus tinguin una cura especial de la seva exposició.

Necessitem la vitamina D 

La reducció d’exposició al sol pot causar una producció insuficient de vitamina D. Per assegurar-nos de no tenir uns nivells massa baixos, es recomana consumir aliments que en continguin, com per exemple, peix blau, ous o làctics.

Compte amb el sol i el gel hidroalcohòlic

Hem de vigilar a l’hora d’exposar-nos al sol si prèviament ens hem aplicat gel hidroalcohòlic. Cal anar-hi amb compte sobretot en les persones amb la pell sensible, ja que pot provocar cremades a la zona exposada.

Pots llegir l’article complet al nostre web de salut (www.farmaceuticonline.com)

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal