Estàs aquí: Inici > Destacats > La 32a edició d’Infarma s’ajorna fins al 2021

La 32a edició d’Infarma s’ajorna fins al 2021

14 abril 2020

La gran cita farmacèutica, el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia, Infarma Madrid 2020,  novament trasllada per força major la seva celebració per motius derivats de la pandèmia global de coronavirus declarada el passat 11 de març per l’OMS i el persistent escenari sanitari d’incertesa.

Reunides les tres parts del comitè organitzador -el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Madrid, el de BarcelonaInteralia-, van coincidir a estimar que no es donen les circumstàncies idònies per a mantenir les dates de 30 de juny, 1 i 2 de juliol de celebració a Ifema, donada la proximitat en el temps i l’estratègic enclavament sanitari instal·lat i que continua funcionant “sine die” al Palau Municipal de Congressos de Madrid en la crisi de la COVID-19.

D'esquerra a dreta: Jordi de Dalmases, president del COFB; Luis González Díez, president del COF de Madrid; i Jorge Arqué Ferrari, president d'Interalia.

D’esquerra a dreta: Jordi de Dalmases, president del COFB; Luis González Díez, president del COF de Madrid; i Jorge Arqué Ferrari, president d’Interalia.

Com es recordarà, la celebració d’Infarma Madrid 2020 estava prevista per al 10, 11 i 12 de març, dates que van haver de ser ajornades als inicis del brot del coronavirus en concordança amb les mesures de contenció recomanades pel Ministeri de Sanitat. Una setmana abans de les dates inicials de la present, el comitè de Infarma Madrid 2020 va comunicar a congressistes, expositors i visitants registrats el nou emplaçament: 30 de juny, 1 i 2 de juliol.

No obstant això, encara pendents de l’evolució de la crisi sanitària en la qual ens trobem immersos, els organitzadors  han resolt traslladar definitivament la convocatòria de la 32a edició del Saló i Congrés Europeu de la Farmàcia a març de 2021.  D’aquesta manera, tots els professionals podran gaudir plenament de l’esdeveniment de referència del sector farmacèutic en la seva trobada anual.

El comitè organitzador agraeix l’esforç dels farmacèutics, i de tot l’equip de la farmàcia en general, per ajudar a superar a poc a poc aquesta crisi en l’àmbit comunitari i lamenta les molèsties que aquest canvi hagi pogut ocasionar. L’excepcionalitat d’aquests dies ajuda a fer que, un cop més, quedi palesa la solidesa de la xarxa de farmàcies i de la seva tasca assistencial envers la ciutadania.

 

Altres publicacions d’interès:

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal