Estàs aquí: Inici > Destacats > Arriba la XIV edició del Concurs de Dibuix Infantil

Arriba la XIV edició del Concurs de Dibuix Infantil

28 novembre 2022

Arriba una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil, organitzat pel COFB. Adreçat a infants de 4 a 11 anys, l’activitat cerca que els més petits puguin expressar les seves emocions i creativitat mitjançant les seves propostes.


En aquesta catorzena edició la temàtica torna a ser “Dibuixa la teva nadala“, i teniu temps d’enviar els dibuixos a concursdibuix@cofb.net fins dilluns 12 de desembre de 2022. Per saber com participar, podeu consultar aquí les bases del concurs.

Els noms dels infants guanyadors es faran públics a través dels canals del COFB i els premis, un per a cadascuna de les categories, consistiran en un lot didàctic.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal