Estàs aquí: Inici > Destacats > Els pròxims 17, 18 i 19 de juny se celebraran les Jornades Digitals Infarma 2020, centrades en la COVID-19

Els pròxims 17, 18 i 19 de juny se celebraran les Jornades Digitals Infarma 2020, centrades en la COVID-19

5 juny 2020

Infarma es digitalitza per tornar a reunir la professió farmacèutica. Els Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, amb la col·laboració d’Interalia, recuperen la cita anual de la farmàcia i l’adapten al moment actual organitzant els pròxims 17, 18 i 19 de juny les Jornades Digitals Infarma 2020, centrades en la COVID-19.

Al llarg de sis ponències, de la mà d’experts del sector sanitari, s’abordaran diferents qüestions sobre la COVID-19, com per exemple, el present i el futur de l’oficina de farmàcia a conseqüència d’aquesta malaltia. Els assistents podran connectar-se des de qualsevol dispositiu i lloc, i podran participar fent preguntes als ponents, ja que cada conferència comptarà amb un temps dedicat a la participació.

Tres eixos principals al voltant de la COVID-19

Les inscripcions gratuïtes per les jornades ja estan obertes a la web d’InfarmaEl programa comptarà amb dues ponències diàries online consecutives, que seguiran aquest horari: 17 de juny (de 16.00 a 18.00 hores), 18 de juny (de 16.00 a 18.00 h.) i 19 de juny (de 9.00 a 11.00 h.).
Durant tres dies, experts i grans professionals de diferents àrees tractaran tres grans eixos al voltant de la COVID-19: línies d’actuació i projecció per a les oficines de farmàcia; estat de les recerques i de les proves de diagnòstic i, finalment, conseqüències econòmiques en les oficines de farmàcia després de la COVID-19.


Malgrat haver-se vist obligats a ajornar a 2021 la cita tradicional d’Infarma, a causa de la declaració de pandèmia global pel coronavirus SARS-CoV-2 i les seves conseqüències al llarg del temps, tant COFB i COFM, com Interalia, amb l’organització d’aquestes jornades han volgut mantenir l’essència d’Infarma, creant un espai de debat de la professió adaptat al format online, i oferint continguts de gran actualitat i d’utilitat per al dia a dia i el futur professional.

Altres publicacions d’interès:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal